2022 Høykvalitets engros Body Building Gym Treningsutstyr Multifunksjonelt justerbart knebøy Stativ Smith Machine Power Rack

Kort beskrivelse:

DHZ Multi Rack er en kraftig multifunksjonell styrketreningsenhet for én person designet for å gi en utmerket plattform for frivektstrening. Rikelig oppbevaring av vektstabel, vekthjørner som gjør det enkelt å laste og losse, et knebøystativ med hurtigutløsersystem og en klatrestativ er alt i én enhet. Enten det er et avansert alternativ for et treningsområde eller en frittstående enhet, har den utmerket ytelse.


Produktdetaljer

Produktetiketter

Vi utfører vanligvis som en håndgripelig arbeidsstyrke som sørger for at vi vil gi deg den mest fordelaktige utmerket pluss den beste salgsprisen for 2022 Høy kvalitet Engros Body Building Gym Fitness Utstyr Multifunksjonelt justerbart knebøy Stativ Smith Machine Power Rack, Vi ønsker kunder hjertelig velkommen over hele verden verden kommer for å besøke fabrikken vår og ha et vinn-vinn samarbeid med oss!
Vi utfører vanligvis som en håndgripelig arbeidsstyrke som sørger for at vi vil gi deg det mest fordelaktige utmerket pluss den beste salgsprisen forKina Barbell Squat Rack og Power Rack pris, Egendefinerte bestillinger er akseptable med forskjellig kvalitetsklasse og kundens spesielle design. Vi ser frem til å etablere det gode og vellykkede samarbeidet i næringslivet med langsiktige betingelser fra kunder over hele verden.

Funksjoner

E6225– Som en kraftig enpersons flerbruks styrketreningsenhet, DHZMulti Racker designet for å gi en utmerket plattform for frivektstrening. Rikelig oppbevaring av vektstabel, vekthjørner som gjør det enkelt å laste og losse, et knebøystativ med hurtigutløsersystem og en klatrestativ er alt i én enhet. Enten det er et avansert alternativ for et treningsområde eller en frittstående enhet, har den utmerket ytelse.

 

Hurtigutløser knebøy stativ
● Hurtigfrigjøringsstrukturen gir brukerne bekvemmelighet å justere for ulike treninger, og posisjonen kan enkelt justeres uten andre verktøy.

Rikelig med lagringsplass
● Totalt 8 vekthorn på begge sider gir ikke-overlappende lagringsplass for olympiske plater og støtfangerplater, og 2 par tilbehørskroker kan lagre forskjellige typer treningstilbehør. To sett med oppbevaringsstasjoner for kettlebell og vektskive gir ekstra lagringsplass.

Stabil og holdbar
● Takket være DHZs enestående produksjonsevne og utmerkede forsyningskjede, er det generelle utstyret veldig solid, stabilt og enkelt å vedlikeholde. Både erfarne mosjonister og nybegynnere kan enkelt bruke enheten. Vi utfører vanligvis som en håndgripelig arbeidsstyrke og sørger for at vi vil gi deg den mest fordelaktige utmerket pluss den beste salgsprisen for 2019 Høy kvalitet 2022 Høy kvalitet Engros Body Building Gym Treningsutstyr Multifunksjonell justerbar Squat Rack Smith Machine Power Rack, Vi ønsker kunder over hele verden velkommen til å besøke fabrikken vår og ha et vinn-vinn samarbeid med oss!
2019 Høy kvalitetKina Barbell Squat Rack og Power Rack pris, Egendefinerte bestillinger er akseptable med forskjellig kvalitetsklasse og kundens spesielle design. Vi ser frem til å etablere det gode og vellykkede samarbeidet i næringslivet med langsiktige betingelser fra kunder over hele verden.


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Relaterte produkter